Biologische bamboe kwekerij Leusden

Bamboe: een veelzijdige plant

Bamboe is veelal geroemd om zijn sierwaarde. In de tuin of op het terras komt een bamboe goed tot zijn recht. Maar ook als natuurlijk bouwmateriaal kun je er alle kanten mee op. Daarnaast wordt bamboe steeds meer verwerkt in gebruiksvoorwerpen als servies of textiel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bamboe is nuttig, sierlijk, duurzaam en groener dan groen. We vertellen je er op deze pagina graag alles over. Ruim 14 jaar zijn wij ervan overtuigd: bamboe maakt het leven mooier. Zowel in uw tuin als plant of schutting, als in uw interieur als gebruiksvoorwerp, kunstobject of bouwmateriaal. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijk advies vinden we  erg belangrijk.  Daar horen ook verzorgingstips bij. Zo creëren we samen met u een tuin, balkon of terras waar u optimaal van uw bamboe kunt genieten. Ook wanneer u met bamboe gaat bouwen, voorzien we u graag van de nodige tips en tricks. Veel hiervan vindt u op deze website, onder andere in onze blogs. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Phyllostachys aurea_2
Bamboeplanten

Bamboe is het hele jaar door groen. Zomer en winter geeft het uw tuin een bijzonder accent. Voor elke buitenruimte is […]

Lees meer
Rhizoom met hand.
Woekeren of niet?

Steeds meer mensen kiezen terecht voor bamboe in de tuin. Deze waanzinnig mooie plant hoeft niet per se te woekeren.

Lees meer
Bamboe schermen op een rij.
Bamboe als bouwmateriaal

In ons assortiment een keur aan bamboepalen, -schermen en -matten. Bestel ze eenvoudig online of bewonder ze in onze showtuin.

Lees meer
Bamboe Motor
Ook van bamboe

Bamboe heeft zijn sporen verdiend als tuinplant en als constructiemateriaal. Ook ontwerpers hebben bamboe massaal ontdekt.

Lees meer
Nieuws op facebook »

Randijk Bamboe & Hoveniers heeft een evenement van Sepia Opleidingen gedeeld. ... See MoreSee Less

Cursus Bamboemassage

juni 24, 2017, 9:30am - juni 24, 2017, 5:00pm

Bamboemassage is een vorm van masseren die steeds meer gegeven wordt in Nederland. Tijdens de massage kun je voldoende druk toepassen zonder je eigen handen te belasten. Voor mensen die graag een stevige massage krijgen is dit een mooie toevoeging in je praktijk.

View on Facebook