Biologische bamboe kwekerij Leusden

eigenaren van Randijk Bamboe

Erwin Kooijman en Kyra Gunneweg.

De mensen achter Randijk

Wij zijn de drijvende krachten achter biologische bamboekwekerij Randijk. Van huis uit hovenier en communicatiekundige. We hebben hart voor de natuur, duurzaamheid en de creatieve mogelijkheden die onze kwekerij te bieden heeft.

We omringen ons met een sterk team vaste medewerkers, stagiairs en vrijwilligers… onze ouders zijn nog altijd nauw betrokken bij het reilen en zeilen op de kwekerij. Hier zijn we erg dankbaar voor.

We bouwen aan de toekomst. Ons duurzame bedrijfsgebouw nadert zijn voltooiing. De bomen op ons terrein bereiken een volwassen formaat, de vogels zijn alom vertegenwoordigd, net zoals de kikkers in het voorjaar. En dan te bedenken dat onze kwekerij in 2002 gewoon nog een weiland van bijna 2 hectare was!

We kiezen bij Randijk bewust voor biologisch kweken. We doen dit uit respect voor onze leefomgeving. En het levert zeer sterke planten op, hebben we gemerkt.

 

Werken bij Randijk

   

Lees meer
Potloden in diverse kleuren.
People Planet Profit

In onze visie krijgen mensen van divers pluimage een werkplek bij Randijk. We bieden plaats aan een aantal hoveniers, stagiairs en […]

Lees meer
Hovenier op kraantje.
De bamboehovenier

Bamboe is een fantastische plant maar je moet wel weten welke soort je hebt en of je hem moet begrenzen. Randijk […]

Lees meer
blad met twaalf sterren.
Biologische kwekerij

Randijk is een biologische kwekerij. Hierbij zijn de volgende elementen van belang: handwerk, biodiversiteit en het toepassen van de juiste organische […]

Lees meer
Nieuws op facebook »

[custom-facebook-feed]