bio_kruiden

Ons BIO plantenplein

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: ons Bio plantenplein is van start gegaan. Een samenwerking met tuinontwerpster Jacqueline Manders.

Er is veel aan het veranderen bij RANDIJK. Ons erf is het afgelopen najaar volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. We hebben een prachtige tunnelkas en praktische werk- en voorraadschuur erbij gekregen. Aan de voorkant is een groot nieuw plein gekomen. Alle verkoop van bamboe is nu direct vanuit de tunnelkas.

Nu we de buitenruimte anders inrichten is er ruimte gekomen voor een lang gekoesterde wens: een BIO plantenterras. Jacqueline Manders van De Weelderige border heeft het plein onder handen genomen en dit sfeervol voorzien van diverse BIO planten. In wisselende samenstelling zullen er in het groeiseizoen bloeiers, vaste planten en kruiden beschikbaar zijn. 

Ik-schilder-met-planten-225×300

Voor het ontwerp van natuurlijke tuinen werken we sinds jaar en dag samen met Jacqueline. Zij zal regelmatig aanwezig zijn en eventueel ter plaatse kunnen schetsen en adviseren. We zijn verheugd dat we BIO zo een nog groter platform kunnen bieden. Kijk voor meer info: www.deweelderigeborder.nl

bio_planten_plein
tuinontwerp_caravan