Biologische bamboe kwekerij Leusden

Privacy Statement

Randijk Bamboe en Hoveniers

 

1. Hoe gaan we om met jouw privacy?

1.1 In het kort

We willen graag dat jij weet wat wij van jou weten en hoe we daar mee omgaan. Niet alleen vanwege de nieuwe privacywet, maar ook – en vooral – omdat we willen dat je zeker weet dat je gegevens bij ons veilig zijn.

1.1.1 Waar we persoonsgegevens voor gebruiken

We werken met persoonsgegevens als je dingen bestelt of koopt – online of in de kwekerij – en als we ontwerpen voor je maken.

We volgen je niet (met cookies) als je onze webshop bezoekt, maar als je daar een formulier invult om een offerte of een nieuwsbrief te krijgen, krijgen we wel gegevens over je binnen.

En verder hebben we, zoals ieder bedrijf, een personeelsadministratie, een financiële administratie en een voorraadadministratie.

1.1.2 Welke gegevens we nodig hebben voor ons werk

Naast contact- en betaalgegevens, moeten we natuurlijk ook bestellingen en ontwerpen vastleggen om ze uit te kunnen voeren. In combinatie met de naam van de opdrachtgever zijn dat ook persoonsgegevens.

 

1.2 Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Betaalgegevens, contactgegevens, bestellingen en ontwerpen zijn allemaal administratieve gegevens, die we van de Belastingdienst 7 jaar moeten bewaren.

Als je contant betaalt of pint, komen we niet te weten wie je bent en kunnen we dus ook geen persoonsgegevens bewaren. Daarom bewaren ze net zo lang als onze administratie.

 

1.3 Vragen of klachten

Je kunt altijd vragen welke gegevens we van je hebben en een kopie vragen, dat staat in de wet. Mail je vraag naar info@bamboe.nl, dan krijg je uiterlijk binnen een maand antwoord, maar waarschijnlijk veel eerder.

Als je vindt dat we je vragen niet netjes beantwoorden, horen we dat graag, maar je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Daar kun je [dit formulier](https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons) voor gebruiken.

 

1.4 Meer weten?

We hebben ook een uitgebreide versie van deze privacy statement. Daarin staat bijvoorbeeld wat de wettelijke grondslag is voor de gegevensverwerking en wat je rechten precies zijn. <link naar uitgebreide versie>

 

1.5 Contact

Bel ons op 033-4320501, mail ons op info@bamboe.nl of kom langs op Laapeerseweg 1A, 3831 SB Leusden of www.bamboe.nl

Nieuws op facebook »

Kwekers trots. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Eerste adoptiekerstboom afgeleverd bij #rotterdamsemunt uitgiftepunt Rotterdam vanaf dit jaar. Met Ingrid Ackermans. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zomerherfstdag. ... See MoreSee Less

View on Facebook