Biologische bamboe kwekerij Leusden

Jarrett Scholsberg

“Het groene aspect van de kwekerij sprak me meteen aan, net als de vriendelijkheid van Erwin en zijn medewerkers. Het werd een uitbreiding op mijn al eerder opgedane kennis bij mijn vorige werkgever, een siergrassenkweker.”

Jarrett Scholsberg is senior kwekerijmedewerker en  sinds 2010 werkzaam bij Randijk.

Mijn vorige werkgever was een siergrassenkweker. Omdat dat bedrijf ging inkrimpen heeft mijn baas geregeld dat ik bij Randijk terecht kon. In eerste instantie was het pittig om met bamboe te werken. Het groene aspect van de kwekerij sprak me wel meteen aan, net als de vriendelijkheid van Erwin en zijn medewerkers. Het werd een uitbreiding op mijn al eerder opgedane kennis.

Bamboe is een heel sterke plant. Er is meer variatie dan je denkt. Siergrassen zijn een mooie aanvulling voor in de tuin. De kennis van de twee plantengroepen kan ik goed combineren.

Groot pluspunt vind ik bij Randijk dat je  wordt geacht zelfstandig te werken. Er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Randijk is divers qua mensen, planten, sfeer en werk. Er is geen dag hetzelfde.”

Nieuws op facebook »

#tropenrooster bij www.bamboe.nl Kom 's ochtends of maak een afspraak. Of bestel online... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Zeer trots op Randijk jr. die met passie en gedrevenheid deze mooie bakken fabriceert, zijn techniek perfectioneert en zijn ei helemaal kwijt kan. Dit is dus kinderarbeid in optima forma. Binnenkort te huur bij Randijk. #indevakantieleerjenoghetmeest ... See MoreSee Less

View on Facebook