Biologische bamboe kwekerij Leusden

Jarrett Scholsberg

“Het groene aspect van de kwekerij sprak me meteen aan, net als de vriendelijkheid van Erwin en zijn medewerkers. Het werd een uitbreiding op mijn al eerder opgedane kennis bij mijn vorige werkgever, een siergrassenkweker.”

Jarrett Scholsberg is senior kwekerijmedewerker en  sinds 2010 werkzaam bij Randijk.

Mijn vorige werkgever was een siergrassenkweker. Omdat dat bedrijf ging inkrimpen heeft mijn baas geregeld dat ik bij Randijk terecht kon. In eerste instantie was het pittig om met bamboe te werken. Het groene aspect van de kwekerij sprak me wel meteen aan, net als de vriendelijkheid van Erwin en zijn medewerkers. Het werd een uitbreiding op mijn al eerder opgedane kennis.

Bamboe is een heel sterke plant. Er is meer variatie dan je denkt. Siergrassen zijn een mooie aanvulling voor in de tuin. De kennis van de twee plantengroepen kan ik goed combineren.

Groot pluspunt vind ik bij Randijk dat je  wordt geacht zelfstandig te werken. Er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Randijk is divers qua mensen, planten, sfeer en werk. Er is geen dag hetzelfde.”

Nieuws op facebook »

Massieve bamboe bank. Voor de grotere tuin of openbare ruimte. #bamboodesign ... See MoreSee Less

View on Facebook

Deze week hadden we de inspirerende ondernemers van #bewusteemland op bezoek. Een mooie netwerkbijeenkomst met bamboe, massage, rondleidingen, ontmoetingen, en beginnende intenties tot samenwerken. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Plaaysen #bamboeschutting. ... See MoreSee Less

View on Facebook