Stadsverlichting bij Randijk.

Stadsverlichting bij Randijk

Stadsverlichting wordt ‘Buitenverlichting’ op de bamboekwekerij. Een uur mediteren in of bij de bamboetuin.Wat een kracht gaat er uit van deze plek en planten! Elke tweede zondag van de maand stellen we onze bamboetuin open om samen te mediteren en landelijk een cultuur van verlichting te stimuleren. We starten om 20 uur, dus wees iets eerder als je nog een kopje thee wilt.

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op.

Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Stadsverlichting bij Randijk.

Stadsverlichting-logo.

Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber. Geef je op via www.stadsverlichting.nu.

De eerstvolgende edities van Stadsverlichting zijn op: zondag 8 oktober 2017 zondag 12 november 2017 zondag 10 december 2017