Biologische bamboe kwekerij Leusden

Joke Dinklage, bamboeklant

“We zijn heel tevreden over dit originele en gespecialiseerde bedrijf! De aanleg van de haag is perfect gelukt; we genieten door alle jaargetijden van de prachtige beweeglijke planten.”

Joke Dinklage heeft de bamboehaag in haar tuin in Soest laten aanleggen door Randijk.

“Acht jaar geleden wilden we een bamboehaag in de tuin laten plaatsen en hebben wij een keuze voor Randijk gemaakt. De reden daarvoor was, dat zij milieuvriendelijk bamboe kweken. Inmiddels hebben wij een prachtige volgroeide bamboehaag en op andere plekken in onze tuin diverse soorten bamboes staan. Randijk doet sindsdien ook het onderhoud van onze tuin met veel zorg en aandacht voor detail.”

“Sinds vorige zomer heeft de bamboemijt zich jammer genoeg op sommige planten genesteld.
Randijk zoekt momenteel actief naar een milieuvriendelijke oplossing hiervoor, wat wij een hele geruststellende gedachte vinden.  Als klant zijn we dus heel tevreden over dit originele en gespecialiseerde bedrijf!”

Nieuws op facebook »

18 hours ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Winter bij RANDIJK. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Hoera, we zijn begonnen aan een nieuw, vers jaar. Een mooi jaar voor iedereen, hopen we. Ook voor onze bomen, die na inlevering weer worden terug geplant. Wij gaan ons best doen om ze 2019 goed te laten doorkomen.

De data van inlevering verschillen per uitgiftepunt. Kijk daarom voor start en einddatum inleveren (en openingstijden) links in het menu op: www.adopteereenkerstboom.nl/

Wil je je eigen boom terug, vergeet dan niet deze te registreren met het nummer op de penning, die in je boom hangt: adopteereenkerstboom.nl/registreren
(met uitzondering van Nijmegen en Amersfoort, waar niet wordt geregistreerd).
... See MoreSee Less

View on Facebook