Verwarmen

Met BAMMAS massagestokken heeft u een prachtig natuurproduct in handen waarmee uzelf en uw cliënt hele mooie massages gaan beleven. Bamboe past door de natuurlijke rondingen goed in een massageroutine. Door gebruik te maken van verschillende formaten, kunt u werken op zowel kleine als grotere oppervlaktes. Alvorens u aan de slag gaat, en de stokken wellicht gaat verwarmen, volgen hier enkele gebruiks- en onderhoudstips. Zodoende gaan uw stokken langer mee. Lees verder, of ga direct naar de webshop.

Verwarmen

Ga bij het verwarmen van de bamboemassagestokken zorgvuldig te werk. De PUUR bamboe massagestokken (de holle variant) warmen het best op aan de huid. Wrijf met uw handen of een doek de stokken warm voor gebruik. Leg uw PUUR bamboe massagestok zorgvuldig weg, aangezien door stoten of vallen hinderlijke barsten kunnen ontstaan. Ook droogte kan barsten veroorzaken, dus zorg dat de PUUR massagestokken altijd goed geolied zijn.
De MASSIEF bamboe massagestokken kunnen eventueel droog opgewarmd worden op een verwarmingselement of elektrisch heating pad. Laat de stokken niet te lang op een warmtebron liggen, zorg dat er altijd een handdoek tussen ligt.

De MASSIEF bamboe massagestokken kunnen droog, in water of in olie opgewarmd worden. Bij opwarmen in water worden de stokken minder glad, doordat de poriën van de vezels open gaan staan. Wilt u toch opwarmen in water, zorg dan dat de stokken van tevoren goed geolied zijn. De maximale temperatuur voor verwarmen van de massieve bamboe stokken is 60°C.

Te allen tijde wordt afgeraden de magnetron te gebruiken in verband met brandgevaar.

Reinigen

Reinig de stokken met een milde zeep en lauwwarm water of met een desinfectiemiddel. Droog de stokken af en olie direct daarna met een neutrale olie. Herhaal het oliën eventueel wanneer de stokken langere tijd gelegen hebben.
Garantie

De BAMMAS massagestokken worden zorgvuldig geselecteerd, gepolijst en gecontroleerd. Elke stok is uniek. Door het gebruik van een natuurproduct kunnen er afwijkingen zijn in vorm en kleur. Bij gebruik volgens de voorschriften krijgt u van ons 6 maanden garantie op dit product.

bamboe stoelmassage

Disclaimer

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schade ontstaan door welke manier van gebruik van de BAMMAS massagestokken dan ook. Wij adviseren om voor het geven van een gedegen bamboemassagehiervoor een cursus te volgen bij een erkend opleidingsinstituut. Suggesties hiervoor vindt u hier.

Bestellen?

U kunt BAMMAS massagestokken direct in onze webwinkel bestellen.