Biologische bamboe kwekerij Leusden

Opleiding bamboemassage

Kennis – en dus een opleiding bamboemassage – is belangrijk voor het veilig en prettig uitvoeren van een bamboemassage. Wij raden altijd aan voor het uitvoeren van een goede bamboemassage een hiervoor geschikte opleiding te volgen. Er zijn diverse instituten die een cursus voor bamboe stoelmassage en bamboe tafelmassage aanbieden, op beginners- of gevorderd niveau.

SoeReiMas – Lelystad of op locatie

HORIZON – Rosmalen

MOOD – Amersfoort

IMAS – Krimpen a/d IJssel

TOP sportmassage – Westwoud

Sepia – Heinkenszand

MYOS – Utrecht

OMB – Den Haag

Total Health – landelijk

Bamboemassagestokken bestellen?

U kunt BAMMAS massagestokken direct in onze webwinkel bestellen.

Bent u zelf opleider en wilt u grotere aantallen bestellen? Neem dan contact op met Kyra Gunneweg voor een kortingscode.

Nieuws op facebook »

18 hours ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Winter bij RANDIJK. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Hoera, we zijn begonnen aan een nieuw, vers jaar. Een mooi jaar voor iedereen, hopen we. Ook voor onze bomen, die na inlevering weer worden terug geplant. Wij gaan ons best doen om ze 2019 goed te laten doorkomen.

De data van inlevering verschillen per uitgiftepunt. Kijk daarom voor start en einddatum inleveren (en openingstijden) links in het menu op: www.adopteereenkerstboom.nl/

Wil je je eigen boom terug, vergeet dan niet deze te registreren met het nummer op de penning, die in je boom hangt: adopteereenkerstboom.nl/registreren
(met uitzondering van Nijmegen en Amersfoort, waar niet wordt geregistreerd).
... See MoreSee Less

View on Facebook