Bamboemassage

De BAMMAS bamboemassagestokken zijn gemaakt van natuurlijke bamboe. Elke stok is uniek. De stokken zijn zorgvuldig geselecteerd en tot zeven maal toe secuur geschuurd, gepolijst en afgewerkt. Lees verder, of ga direct naar de webshop.

GEBRUIK VAN BAMBOEMASSAGESTOKKEN

Bamboe is een oersterk en vederlicht natuurproduct. Het neemt snel warmte over en past door de rondingen uitstekend in een massageroutine. Massage met bamboestokken kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. De massage kan zowel over de kleding als direct op de huid gegeven worden. Er zijn bamboemassageroutines voor op de tafel en als stoelmassage.

De verschillende formaten in de bamboemassage set lenen zich perfect voor het werken op grotere en kleinere oppervlakken, de uiteindes zijn zeer geschikt om dieper mee te werken. Ook voor tapotements zijn de stokken een goed hulpmiddel.

EFFECTEN VAN BAMBOEMASSAGE

Bamboe massagestokken helpen bij  het overbrengen van energie, stimuleert de bloedsomloop, en helpt het zelfhelende proces in het lichaam. Het werken met de stokken kan het lichaam van de behandelaar ontlasten bij het masseren en geeft wellicht nieuwe impulsen aan de massageroutine.

ONDERHOUD BAMBOEMASSAGESTOKKEN

De bamboe massagestokken kunnen eenvoudig na elk gebruik worden gereinigd met lauwwarm water en een natuurvriendelijke zeep. Desgewenst gebruikt u een desinfectiemiddel. Voor het onderhoud kunt u de stokken regelmatig inwrijven met een olie op natuurlijke basis. In onze webwinkel vindt u tevens Bamboo Goo ®, een natuurlijk onderhoudsmiddel voor bamboeproducten, dat is goedgekeurd voor voedselverwerking (b.v. broodplanken, servies). Let op! Laat de stokken aan de lucht drogen en warm ze niet te snel op, anders kunnen barsten ontstaan. Meer tips vindt u op de pagina Verwarmen.

bamboemassage