Arja, hoveniersklant

“Het natuurlijke karakter van de producten van Randijk en achterliggende filosofie spreken mij zeer aan.”

Arja is medewerkster bijzonder beheer bij een financiële instelling. Zij schakelde Randijk in bij het ontwerp, de realisatie en de renovatie van zowel de voor- als achtertuin.
“Jaren geleden heeft Randijk de achter- en voortuin aangelegd. De tuinen met twee vijvers moesten een natuurlijk karakter krijgen. Randijk dacht erg creatief mee en kwam met goede en betaalbare suggesties voor natuurlijk materiaalgebruik. Weer later werden in de achtertuin bamboes geplaatst voor een afscheiding die veel privacy biedt. Zoals op de foto van de achtertuin te zien is zijn die destijds 7 kleine (biologische en niet-woekerende) bamboes inmiddels uitgegroeid tot een afscheiding van formaat.”
Arja's Achtertuin
“Nu, vele jaren later, waren die natuurlijke materialen behoorlijk aangetast door moeder natuur. De voor- en achtertuin zijn april 2018 gerenoveerd met bamboeproducten, en het ziet er fantastisch uit, conform mijn verwachtingen. Eigenlijk heb ik er niet eens over nagedacht of ik al of niet naar een ander hoveniersbedrijf zou gaan. Door de jaren heen heeft Randijk wel meer klussen uitgevoerd in de tuin. Deze zijn altijd snel en naar tevredenheid uitgevoerd door prima, professionele hoveniers. Ze gaan het overleg ook niet uit de weg gaan als de klus geklaard wordt.”
“Randijk denkt mee op basis van kennis van zaken, en komt met creatieve, natuurlijke oplossingen! Het resultaat is fantastisch, echt! Eerlijk is eerlijk: Randijk is de (biologische) bamboepionier!”