Biologische bamboe kwekerij Leusden

Anneke de Jong, hoveniersklant

“Het werk wordt met liefde en zeer nauwgezet uitgevoerd, met oog voor detail.”

Bamboe, siergrassen en een japanse esdoorn in een border.Mijn naam is Anneke de Jong en ik heb de mooiste stadstuin van Amsterdam Gaasperdam.

Al jaren heb ik grote voorliefde voor bamboe en grassen. Mijn tuin bestaat dan ook voor een groot deel uit deze plantensoorten. Daarom zocht ik een specialist voor het onderhoud èn om jaarlijks met mij mee te denken over aanpassingen in de tuin.

Randijk, die ik vond via internet, is gebleken voor mij de beste partner te zijn, om elk jaar opnieuw de tuin te verfraaien. Er wordt goed met je meegedacht, zowel

over de planten als over de financiën, wat ik zeer waardeer. Het werk wordt met liefde en zeer nauwgezet uitgevoerd, met oog voor detail. Bij vertrek zijn de mensen die het werk hebben gedaan net zo blij als ik en dat tekent Randijk.”

Nieuws op facebook »

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.