Biologische bamboe kwekerij Leusden

Anneke de Jong, hoveniersklant

“Het werk wordt met liefde en zeer nauwgezet uitgevoerd, met oog voor detail.”

Bamboe, siergrassen en een japanse esdoorn in een border.Mijn naam is Anneke de Jong en ik heb de mooiste stadstuin van Amsterdam Gaasperdam.

Al jaren heb ik grote voorliefde voor bamboe en grassen. Mijn tuin bestaat dan ook voor een groot deel uit deze plantensoorten. Daarom zocht ik een specialist voor het onderhoud èn om jaarlijks met mij mee te denken over aanpassingen in de tuin.

Randijk, die ik vond via internet, is gebleken voor mij de beste partner te zijn, om elk jaar opnieuw de tuin te verfraaien. Er wordt goed met je meegedacht, zowel

over de planten als over de financiën, wat ik zeer waardeer. Het werk wordt met liefde en zeer nauwgezet uitgevoerd, met oog voor detail. Bij vertrek zijn de mensen die het werk hebben gedaan net zo blij als ik en dat tekent Randijk.”

Nieuws op facebook »

Massieve bamboe bank. Voor de grotere tuin of openbare ruimte. #bamboodesign ... See MoreSee Less

View on Facebook

Deze week hadden we de inspirerende ondernemers van #bewusteemland op bezoek. Een mooie netwerkbijeenkomst met bamboe, massage, rondleidingen, ontmoetingen, en beginnende intenties tot samenwerken. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Plaaysen #bamboeschutting. ... See MoreSee Less

View on Facebook