Biologische bamboe kwekerij Leusden

Alec Bijlsma, collega hovenier

“Een vriendelijk woord, tijd om even bij te praten als collega’s , met een kop koffie, is er altijd.”

“Wij van Alec Bijlsma Hoveniers doen zaken met Randijk vanwege de vriendelijke en flexibele houding t.o.v. klanten en materialen. De bamboes die geleverd worden zijn prima van kwaliteit en volgens duidelijke omschrijving op de site.

bamboe afscheiding met Panda matten

Bamboe afscheiding met Panda Matten.

Wij gebruiken diverse bamboeschermen op rol en als paneel in onze tuinen. Er zijn genoeg voorbeelden. Zo maakten wij met panda matten om Hilversum samen met een overkapping met landelijke uitstraling. Ook een dakterras in Weesp gaven we meer beschutting met behulp van bamboe.  Voor een klant in Almere bekleedden we een hekwerk aan de binnenzijde met bamboematten om meer privacy te creëren.

De materialen worden altijd prima op tijd en zonder bijkomende kosten geleverd. Regelmatig haal ik ook zelf de materialen op en een vriendelijk woord, tijd om even bij te praten als collega’s , met een kop koffie, is er altijd.

Ik hoop nog lang zaken te doen met Kyra en Erwin.”

Zie ook: www.alec.nl

Nieuws op facebook »

18 hours ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Winter bij RANDIJK. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Randijk Bamboe & Hoveniers

Hoera, we zijn begonnen aan een nieuw, vers jaar. Een mooi jaar voor iedereen, hopen we. Ook voor onze bomen, die na inlevering weer worden terug geplant. Wij gaan ons best doen om ze 2019 goed te laten doorkomen.

De data van inlevering verschillen per uitgiftepunt. Kijk daarom voor start en einddatum inleveren (en openingstijden) links in het menu op: www.adopteereenkerstboom.nl/

Wil je je eigen boom terug, vergeet dan niet deze te registreren met het nummer op de penning, die in je boom hangt: adopteereenkerstboom.nl/registreren
(met uitzondering van Nijmegen en Amersfoort, waar niet wordt geregistreerd).
... See MoreSee Less

View on Facebook