Biologische bamboe kwekerij Leusden

Bedrijven

Bedrijven in groen

Als hovenier of tuinontwerpbedrijf bent u bij ons aan het goede adres. We hebben ruime openingstijden en kunnen in het hele land bezorgen. Onze expertise is dermate, dat we menig hovenier van advies kunnen voorzien, zowel over de juiste plant op de juiste plaats, als in het plaatsen en gebruiken van de nodige begrenzing. Op basis van een bestaand beplantingsplan maken we een passend aanbod. Bovendien kan uw klant bij ons gewoon de bamboe komen uitzoeken. Wanneer zij de naam van uw bedrijf doorgeven, kunnen we u hovenierskorting doorberekenen. Regelmatig organiseren we expertmeetings om ervoor te zorgen dat je kennis over bamboe up-to-date blijft.

Tuinontwerp.

Randijk is er voor bedrijven als hoveniers, tuinontwerpers, landschapsarchitecten, decorbouwers en ontwerpers.

 

 

 

 

 

 

 

 

bamboe design laptop.

Designers komen op de meest fantastische ontwerpen met het gebruik van bamboe.

Design

Een speciale groep die we veel bedienen, zijn de creatieven. Interieurontwerpers, designers, standbouwers, door steeds meer mensen wordt het nut en de schoonheid van bamboe onderkend. Niet alle bamboepalen zijn hetzelfde en ook de bevestigingstechnieken kunnen verschillen. Onze ervaring in het werken met en kennis over bamboe als (bouw)materiaal zorgen ervoor dat we advies op maat kunnen geven voor uiteenlopende constructies, gebruiksvoorwerpen en kunstobjecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half_last]

 

Nieuws op facebook »

Randijk Bamboe & Hoveniers heeft een evenement van Mama Botanica gedeeld. ... See MoreSee Less

Super Groene Vingers - Leer de basics van planten verzorging

november 10, 2017, 7:00pm - november 10, 2017, 9:15pm

Droom je van een urban jungle in je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je Super Groene Vingers, maar lukt het maar niet? Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging tijdens mijn workshop in Dille & Kamille in Amersfoort! Ik ben Iris van Mama Botanica, 15.000 mensen volgen mijn plantenadvies op Instagram en ik geef workshops over plantenverzorging. Je kunt tijdens de workshop alles aan me vragen: ik geef gehoor aan de gebeden van elke toevallige plantmoordenaar en urban jungle-dromer! Hoe dan...? Bij deze workshop leer je hoe je je planten het beste kunt verzorgen. Je leert waar in huis je planten het beste groeien, waar ze gelukkig van worden en persoonlijke tips & tricks. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om je meest urgente plantenproblematiek voor te leggen. Zo krijg je de tools in handen om je urban jungle volop te laten groeien. Na afloop krijg je ook een handig e-book - voor als je het allemaal even niet meer weet. • Wanneer Donderdag 23 november Inloop 19:00 uur, start 19:15 - 21:15 uur • Waar Dille & Kamille in Amersfoort • Prijs €20,- inclusief e-book "Super Groene Vingers" • Aantal deelnemers Maximaal 20 personen • Prijs €20,- inclusief e-book. TICKETS & meer informatie: www.workshops.mamabotanica.nl

View on Facebook

Randijk Bamboe & Hoveniers heeft 25 nieuwe foto's toegevoegd. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Randijk Bamboe & Hoveniers heeft een bericht gedeeld. ... See MoreSee Less

Ook de voortuin weer op orde!

View on Facebook