Biologische bamboe kwekerij Leusden

Bedrijven

Bedrijven in groen

Als hovenier of tuinontwerpbedrijf bent u bij ons aan het goede adres. We hebben ruime openingstijden en kunnen in het hele land bezorgen. Onze expertise is dermate, dat we menig hovenier van advies kunnen voorzien, zowel over de juiste plant op de juiste plaats, als in het plaatsen en gebruiken van de nodige begrenzing. Op basis van een bestaand beplantingsplan maken we een passend aanbod. Bovendien kan uw klant bij ons gewoon de bamboe komen uitzoeken. Wanneer zij de naam van uw bedrijf doorgeven, kunnen we u hovenierskorting doorberekenen. Regelmatig organiseren we expertmeetings om ervoor te zorgen dat je kennis over bamboe up-to-date blijft.

Tuinontwerp.

Randijk is er voor bedrijven als hoveniers, tuinontwerpers, landschapsarchitecten, decorbouwers en ontwerpers.

 

 

 

 

 

 

 

 

bamboe design laptop.

Designers komen op de meest fantastische ontwerpen met het gebruik van bamboe.

Design

Een speciale groep die we veel bedienen, zijn de creatieven. Interieurontwerpers, designers, standbouwers, door steeds meer mensen wordt het nut en de schoonheid van bamboe onderkend. Niet alle bamboepalen zijn hetzelfde en ook de bevestigingstechnieken kunnen verschillen. Onze ervaring in het werken met en kennis over bamboe als (bouw)materiaal zorgen ervoor dat we advies op maat kunnen geven voor uiteenlopende constructies, gebruiksvoorwerpen en kunstobjecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

[/one_half_last]

 

Nieuws op facebook »

Randijk Bamboe & Hoveniers heeft een evenement van Sepia Opleidingen gedeeld. ... See MoreSee Less

Cursus Bamboemassage

juni 24, 2017, 9:30am - juni 24, 2017, 5:00pm

Bamboemassage is een vorm van masseren die steeds meer gegeven wordt in Nederland. Tijdens de massage kun je voldoende druk toepassen zonder je eigen handen te belasten. Voor mensen die graag een stevige massage krijgen is dit een mooie toevoeging in je praktijk.

View on Facebook